Over ons

Wij zijn Donnie & Marije en wonen met onze Golden Retrievers in Eibergen, in de prachtige Achterhoek.
Onze uit de hand gelopen passie en liefde voor dit fantastische ras heeft ons doen besluiten om een Kennelnaam aan te vragen bij de Raad van Beheer.
Als de natuur meewerkt zullen wij zo heel af en toe een nestje fokken volgens de hoogste standaard. Dit zullen wij doen met heel veel liefde waarbij gezondheid, karakter en exterieur altijd voorop staan.

Ons doel is mooie, rastypische en gezonde Golden Retrievers te fokken, met bovenal het fijne ‘Golden’ karakter. Dit wil zeggen: gemoedelijk, vriendelijk, evenwichtig en intelligent. Wij fokken volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied, en de Golden Retriever Club Nederland. Al onze Goldens zullen een officiële HD-uitslag en ED-uitslag hebben en zijn vrij van erfelijke oogafwijkingen als PRA & Cataract. Ook worden onze honden per DNA getest op de erfelijke afwijkingen Ichthyose, GR_PRA1 en GR_PRA2.

Onze goldens en puppies groeien op in huiselijke kring waar zij met veel zorg en liefde worden omringd. D.m.v. goede voeding, en veel zorg en aandacht, proberen wij de pups zo goed mogelijk voor te bereiden op het leven bij hun nieuwe baasjes.
Voordat de pups naar hun nieuwe gezin vertrekken worden zij vier keer ontwormd en zijn ze gechipt en worden ze geënt en onderzocht door onze dierenarts. De pups zullen in het bezit zijn van een officiële stamboom en een dierenpaspoort. Ook nadat de pups zijn uitgevlogen staan wij altijd klaar voor u met raad en daad.

Omdat wij fokken uit liefde voor het ras en wij het zeer belangrijk vinden dat zij in een liefdevolle omgeving terechtkomen willen wij u en uw gezin eerst leren kennen. Zo kunnen wij en u een juiste inschatting en afweging maken.

Mocht u interesse hebben in een pup van Into The Water Golden Retievers dan kunt u telefonisch contact opnemen (in de avonduren) of via email.

Graag tot ziens in Eibergen!

 

v.l.n.r. Blossom, Doenja, Babs & Hayley

Donnie & Marije Vaanhold
Beukenlaan 44
7151 XJ Eibergen
06-5347 1560
info@intothewater.nl